Moda Koltuk Modelleri 2024

Yeni Trend 2024 Koltuk Örnekleri ve Resimleri

Bu yazımızda da Moda kreasyonlarından bir kaç modern koltuk modelini lanse edeceğiz. Belirli bir ortamda işlevi açısından yadsınamaz bir mobilya parçası vardır, bu, temelde bir oturma odasının ruhu olan ve yatak odalarına göre yalnızca yataktan sonra ikinci olan kanepedir.

Bununla birlikte, her sezon, malzeme ve kaplamalarda yeni trendler öneren farklı modeller ortaya çıkıyor.

koltuk modelleri Moda yeni

Moda kanepe modelleri giderek daha popüler hale geliyor.

Ligne Roset’in ticari direktörü Asa Hirst, “Boyun yastıkları giderek daha popüler hale geliyor” diyor. “Her zamanki kare veya dikdörtgen minderlerin aksine hoş yuvarlak şekil ve uzunlukları nedeniyle, sandalye ve kanepelere ekstra bir ilgi katmanı eklerler.”

İlginizi çekebilir:

İşlevsel olmasının yanı sıra odaya (oturma odası) tartışılmaz bir estetik değer katan son derece önemli bir mobilya.

Ve ne mutlu bize ki piyasada farklı stil, malzeme, renk, desen, döşeme ve tasarımlara sahip birçok kanepe modeli var, ancak format ve malzeme olarak her zaman aynı çözümleri bulma eğilimindeyiz.

koltuk modelleri Moda yeni (1)

Tüm tasarımlarda olduğu gibi kanepe trendleri de döngüseldir. Şimdi, 70’ler iç tasarım alanında önemli bir anı başlattı. Büyük satıcılar 70’ler ve 80’lerden daha fazla stil çıkardı – “kitlelere bu şekilde pazarlandı” diye açıklıyor Locke. Aslında Noel, “Charsish’teki en popüler ürün aslında Togo kanepedir” diyor. Courtney ayrıca değişimi fark etti, “geçmişin tasarım ikonlarının büyük bir canlanma yaşadığını” belirtti ve kavisli kanepelerdeki trendlere ve Mario Bellini’nin Camaleonda’sına atıfta bulunarak, “Benim için bu, doruk noktasına ulaştı” dedi.

koltuk modelleri Moda yeni (2)

Kanepe trendi, 17. yüzyıldan beri markanın kalbinde yer alıyor. Onlara divan, loafer’lar, aşk koltukları, aşk koltukları, bölümler veya konuşma çukurları deyin. Kadife, deri, peluş, modüler, serpantin, kırmızı, siyah veya mavi olsun, bu ekranlar her Amerikan evinde bir dayanak noktasıdır. Herhangi bir toplanma alanının merkezi parçası ve muhtemelen bir evdeki en büyük ve en pahalı mobilya parçası olan kanepe, mekanın atmosferini yaratmada önemli bir rol oynayabilir.

koltuk modelleri Moda yeni (3)

Moda kanepe modelleri çok yönlüdür.

Renk Seçeneklerine Sahip Çağdaş Kanepe: Bu şık kanepe yalnızca her türlü modern iç mekana uyacak çok yönlü bir şekle sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda çeşitli çarpıcı renk seçenekleriyle gelir – itfaiye aracı kırmızısından limon sarısına, aralarında tonlarca şık ortam bulunan . Cinsel renk. Polyester veya bağlı deri malzeme arasından seçim yapın.

koltuk modelleri Moda yeni (4)

Kanepenin öne çıkan özelliği sırtlığı ve kolçaklarıdır; Markanın patentli Akıllı Minderlerinden oluşan, son derece özelleştirilebilir tasarım, yumuşak ve cömert dolguya ve istediğiniz yere kolayca ayarlamanıza olanak tanıyan özel malzemelerden yapılmış eklemlere sahiptir.

Geleneksel olarak şekillendirilmiş kanepeler tasarım açısından farklılık gösterebilir, ancak bacaklarda tekerlekler, roll-up veya roll up kollar ve kabarık minderler olmadan kalın sırtlıklar gibi ortak detayları paylaşabilirler. Ömür boyu sürecek stiller için Howard & Sons, Robert Kime veya George Smith gibi üreticilere bakın; aksi takdirde, çoğu cadde mağazasının kendi klasik kanepeleri vardır. Kadife veya keten üzerinde, genellikle eskisinden daha pahalı görünüyorlar.

EvModası ev dekorasyonu ve mobilya siteniz sadece bu ürünleri değil dilediğiniz bir ürün ve talep olursa inceleme yapacaktır. Bunun için bize bildirimde bulunmanız yeterli.

Bunlara'da bakmalısın!

Başa dön tuşu