ilkbahar yazında kotları ve en iyi moda fikirlerini birleştirin –


Size şu soruyu sorarsak, dolabınızdaki hangi eşyaya her zaman “evet” diyorsunuz? Tabii ki, şık kot pantolonlar! İster tatilde olun, ister çalışmak için ne giyeceğinizi düşünün. Yaş ve vücut tipi ne olursa olsun, dışarıdaki hava her kadın güzel ve dayanılmaz bir kot pantolon seçer. Bu yüzden bugün kotları bir üst ile birleştirmekten bahsediyoruz çünkü kotların sağlam bir yeri var. Sadece gündelik ve kentsel tarz için pratik bir gardıropta değil, aynı zamanda temel gardıropta da.

Kot-üst-sarı-fikirleri birleştirin


Kot pantolon ve bir üst kombinasyonu söz konusu olduğunda birçok model ve birçok varyasyon var. Ofis fikirlerinden hafta sonlarına, günlük kıyafetlere. İlkbahar-yaz görünümleri bugün gösteriliyor ve bu kesinlikle harika görünmenizi sağlayacak. Kusursuz kot pantolonlar ve iyi seçilmiş kot türleri favori kıyafetleriniz olabilir.

kız-zarif-kot-gri


Pratikliği ve rahatlığı sayesinde, modaya uygun kotlar genellikle modern kadınların tercihidir. Güzel bir üst ya da şık bir beyaz t-shirt tercih ederek, yaz aylarında kıyafetleri kot pantolonlarla rahatlıkla tamamlayabilirsiniz.

kombine-kumaş-kot-deri

Bahar beklediğimiz kadar sıcak gelmiyorsa, örme gömlek ve kazaklar, hırkalar ve ceketler ile seti spor ayakkabı, bot ile tamamlıyoruz. Aksesuar olarak bu görsellerde çok çeşitli fikirler seçebilirsiniz.

Geniş kot üst fikirleri birleştirin

Modaya uygun bayan kot pantolonlarının her türlü ayakkabı, spor ayakkabı veya topuklu ayakkabı ile kombinlenebileceğini belirtmek isteriz. En sevdiğiniz 2021 kot pantolonunu seçmekten çekinmeyin ve bunları, seçeneklerden herhangi birinde harika görünecek spor ayakkabı veya topuklu ayakkabılarla tamamlayın.

Kot rengi en iyi fikirleri birleştirin

Yüksek belli kot pantolonu kısa üst ile birleştirmeyi seçin. Dar bir versiyonda skinny jean pantolon, çok yırtık kot pantolon ve bol miktarda dekoratif unsur içeren kot pantolon. Birçok modacının tercihi, birçok kot modelini özel kılan, altta geniş kesimli, bitirme, çizilme ve yamalar olmadan en iyi kot pantolon olabilir.

Kot-üst-beyaz-klasik birleştirin

Kotların nasıl birleştirileceği konusundaki yeni trendlere yakından bakmak, geçen yıl gördüklerimizden büyük ölçüde farklı değil. 2021’de düz kot pantolon, anne, erkek arkadaş tarzı göreceğiz. Ayrıca siyah beyaz, geniş ve geniş. Ve elbette yamalar, düğmeler, baskılar ve çizmelerle süslenmiş.

Kot-üst-beyaz-siyahı birleştirin

Modaya uygun tonlar açık maviden koyu maviye, sıcak bir mevsim için beyaz ve sonbahar-kış için en iyi şekilde kalan siyah kot pantolonlar. Tarzda olacak uzunluk, taban uzunluğu kotlardan 3/4 ve 7/8 kesimli, ayak bileğini açan ve güzel ayakkabılarla hafif açık kadın bacaklarını göstermenizi sağlayan modaya uygun kot pantolonlara kadar değişebilir.

Kot-üst-renkler-fikirleri birleştirin

Tarzda olacak uzunluk, taban uzunluğundaki kotlardan, ayak bileğini açan ve hafif kadınsı bacaklar göstermenize olanak tanıyan 3/4 ve 7/8 kırpılmış trendy kot pantolonlara kadar değişebilir.Moda kot pantolonlar artık zayıf değil, aynı zamanda büyük boy kesim.

Vaqueros-top-color-nude'ı birleştirin

Kotları mahsul üstleri, bluzlar ve gömlekler, tişörtü ve kazaklarla birleştirebilirsiniz. Sıcaklık için, modaya uygun kot pantolonlarla harika görünen deri ceketler, bombardıman uçakları, hırkalar, paltolar ve deri ceketler seçin. Tasarımcıların 2021 sezonu için gösterdiği pek çok kot arasından, tercih ettiğiniz stile uygun harika ve mükemmel tasarımlar bulabilirsiniz.

fikirler-kot-kız-topuklu

2021 kot trendlerini, tarif etmekten daha iyi görmesi nedeniyle fotoğraf koleksiyonumuzda görebilirsiniz. En azından moda söz konusu olduğunda.Ve şimdi, kesinlikle beğenmeniz gereken sezonun en iyi kotlarına bir göz atacağız.

Kombine-kot-üst-kısa-ceket

Sıradışı erkek kot pantolon

Modaya uygun bayan kot pantolonlarının favorisi. Hafif pürüzlü tasarıma sahip bol kesim kot pantolonlar pek çok kadının favorisi haline geldi. Sağlam botlardan zarif stilettolara kadar her türlü aksesuarla mükemmel. Ayrıca kot pantolonla, erkek arkadaş, üst kısmı sıkı ve fit tutun Görünümü sofistike ve zarif tutmak için.

Kot-kırpma-üst-siyahı birleştirin

Muhteşem yüksek kot pantolon

Kot pantolonun önemli yönlerinden biri uzun olacak. Kesinlikle bir sezondan fazla süredir ana moda trendi olarak hakim olan bir tasarım. Trend olmak istiyorsanız, ilgi çekici göğüs kotları, modaya uygun yüksek belli kısa düz kotlar kesinlikle görülmeye değer. Uzun kot pantolonları ekin ve üstlerin yanı sıra bol üstler veya üstler ile birleştirebilirsiniz.

Kombine-kot-top-tarzı-kız

Giysilerdeki siyah gölge, sağduyulu ve iş kıyafetleri için kabul edilir. Ve burada sadece katı olmayan bir kıyafet kuralına sahip ofis için siyah kotları hatırlamaya değer. Ayrıca sonbahar ve kış aylarında siyah gölgede koyu kot pantolon olmadan yapamazsınız. Laconic siyah kotu, olağanüstü bir örgü veya modaya uygun bir hırka, palto ve botlarla güzel bir süveterle tamamlayın ve görünümünüz mükemmel olacak!

Kot-top-topuklu-fikirleri birleştirin

İnce beyaz kot pantolon

Harika beyaz kotlar gibi açık tonlar, en sevdiğiniz kot pantolonlarla ayrılmak istemeden yazın veya ilkbaharın hafif ve havadar görünmesine yardımcı olur. Düğmeli, kısa, yüksek belli dar kesim kot pantolon Beyaz kotlardan herhangi biri harika bir görünüm için mükemmel olacaktır. Beyaz kot pantolon, diğer kıyafetleri gölgede bırakacak toplam görünümde ilahi görünecek.

kentsel-stil-kız-kot-üst-çıplak

fikirler-kız-tarzı-zarif-kotkazak-siyah-kot-fikirlerskinny-jeans-moda-stil-2021skinny-jeans-seçenekleri-tasarımlar-2021beyaz-kot-yüksek-beden-fikirlerkot-beyaz-tişört-klasik tarzkot-kapüşonlu-fikirler-2021kot-yelek-çıplak-fikirlersiyah-kot-tarzı-modern-kızsiyah-kot-üst-çıplak-fikirler-kızlarkot-üst-beyaz-bot-fikirlerkot-üst-beyaz-orijinal-fikirlerkot-üst-moda-kızkot-en-trend-kız-tarzı-moda


Bunlara'da bakmalısın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu